En ny profil kan blåse liv i både firmaet og markedsføringen din. Det kan hjelpe deg å nå nye kundegrupper og engasjere eksisterende. Ikke minst vil du få en visuell profil som virkelig er din og som kan representere deg i årevis fremover.

En visuell profil
som virkelig representerer ditt firma 

Har du en litt sliten logo og design som ikke helt reflekterer akkurat hvor bra firmaet og produktet ditt er?

Hva inneholder en visuell profil?

En visuell profil er et visuelt system som gjenspeiler ditt firma, historie, verdier og mål. Fra logo til bilder inneholder den alle de komponentene som til sammen lager ditt visuelle uttrykk. 

Den ferdige pakken vil gi deg en komplett profil, filer du kan benytte videre og et strålende grunnlag å bruke til videre markedsføring. Fra konsept til ferdige presentasjoner arbeider du direkte med meg, og får mulighet til å komme med innspill og revisjoner (om nødvendig). 

 EN VISUELL PROFIL INNEHOLDER:  

 • Moodboard (inspirasjontavle)

 • Primær logo

 • Sekundær logo

 • Ikon

 • Favikon

 • Fargevalør

 • Fonter

 • Forslag til bilder eller illustrasjoner​

 • Grafiske elementer og evn. mønster

 • Visittkort

 • Enkel brand guide (merkevarehåndbok)

 • 2 Trykk/digitale filer

Hva er prosessen?

Og prisen?

Jeg tilbyr hovedsaklig utvikling av Visuelle profiler og Nettsider, men designer også pakningsdesign og markedsføringsmateriale som prisettes individuelt. 

Visuell Profil:  Kr 20.000 NOK

Nettside: Kr 25.000

Visuell Profil & Nettside: Kr. 38.000

En god prosess gjør et prosjekt både kjappere og bedre for både meg og deg. Dette er prosessen jeg følger i utvikling av visuelle profiler.

 

 1. La oss bli kjent. Jeg jobber tett med mine kunder, så jeg begynner alltid et prosjekt med en 'bli kjent samtale' enten over telefon eller Teams (eller Zoom). Her finner vi ut hva du trenger og hvordan jeg kan hjelpe deg. 
   

 2. Så snart vi har skrevet kontrakt og første 50% er betalt får du litt hjemmelekser av meg i form av et pdf skjema. Dette er for at jeg skal få vite så mye som mulig om ditt firma, dine mål, kundegruppe osv. slik at din profil best mulig kan gjenspeile dette.  
   

 3. Jeg utvikler Moodboard (insirasjons tavle) som fastlegger en stil for din profil.
   

 4. Design prosessen. Jeg presenterer stort sett 2 design-løsninger  (dette varierer litt avh. av prosjektet) og du får her mulighet til å komme med tilbakemeldinger. 
   

 5. Etter vi har kommet til enighet om en designløsning, ferdiggjør jeg logoer og design elementer slik at vi nå får en ferdig helhetlig visuell identitet. 
   

 6. Utvikling av filer, brand-guide og visittkort. Alle filer blir lagret på en server slik at du kan laste dem ned å bruke videre. 
   

 7. Juble hurra! Da var vi ferdige og du har nå en ny profil som får ditt firma til å stråle!

 Noen hyggelige ord fra en av mine fantastiske klienter 

Nina er ekstremt kreativ og dyktig til å bruke spennende design. Hvis du leter etter en god kreativ designer med en grundig forståelse av markedsføring, som også er fantastisk å jobbe med, så se ikke lenger.

PAUL WEST, CEO, IGNITE HOSPITALITY